Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Coronavirus

China accelerează campania de vaccinare, cu 10 milioane de doze în mai puțin de o săptămână. Care este prima țintă a campaniei de imunizare contra Covid-19 – Coronavirus

China accelerează campania de vaccinare, cu 10 milioane de doze în mai puțin de o săptămână. Care este prima țintă a campaniei de imunizare contra Covid-19 – Coronavirus

​China a administrat 74,96 milioane de doze de vaccinuri contra Covid-19, a declarat duminică un purtător de cuvânt al comisiei pentru sănătate, potrivit Reuters.

Pe 14 martie fusese anunțat un total de 65 de milioane de doze, ceea ce înseamnă că în mai puțin de o săptămână au fost făcute 10 milioane de inoculări, China accelerând campania de imunizare pentru a atinge ținta de vaccinare a 40% din populația sa de 1,4 miliarde până la mijlocul acestui an.

Peste 70 de milioane de doze de Sinovac Biotech au fost administrate până acum la nivel global, a spus, tot duminică, un reprezentant al companiei, fără a preciza câte au fost făcute în China.

Producția de vaccinuri pe un an întreg poate acoperi complet necesarul țării, a afirmat un reprezentant al ministerului industriei, care a adăugat că furnizarea materialelor necesare, precum fiole și seringi este ”relativ stabilă”.

China a aprobat pentru uz general patru vaccinuri dezvoltate în țară de Sinovac, Cansino Biologics și două unități ale China National Pharmaceutical Group (Sinopharm).

Un al cincilea vaccin, realizat de Institutul de Microbiologie al Academiei Chineze de Științe a fost, de asemenea, aprobat pentru folosirea de urgență săptămâna trecută.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.