Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Esential

​Anunț umanitar: Ajutor pentru Sandra, diagnosticată cu cancer pulmonar stadiul 3 în luna decembrie 2020 – Esential

​Anunț umanitar: Ajutor pentru Sandra, diagnosticată cu cancer pulmonar stadiul 3 în luna decembrie 2020 – Esential

​Sandra a fost diagnosticată cu cancer pulmonar stadiul 3 în luna decembrie 2020. De atunci și până în prezent a fost urmat tratament de specialitate de radioterapie și chimioterapie. Șansa ei a fost posibilitatea de a ajunge în Turcia la Clinica Anadolu, unde a reușit să înceapă tratamentul de urgență.

Inițial, tumora a fost localizată la nivelul plămânilor, iar răspunsul la schema de tratament a fost încurajator. În februarie au apărut complicații, tumoră malignă secundară a creierului și meningelor cerebrale, iar schema de tratament a fost modificată în consecință.

In prezent, Sandra este internată în clinică pentru a primi asistență medicală specializată. Lupta continuă, tratamentul este de lungă durată, iar singurul nostru scop este sa îi oferim Sandrei suportul financiar de care are nevoie în această perioadă pentru a finaliza tratamentul necesar.

Până la finalul lunii, când se vor face noi investigații imagistice, mai este nevoie să strângem 20.000 euro, iar apoi, în funcție de rezultate, medicii vor decide pașii (intervenție chirurgicalp, continuarea ședințelor de radioterapie/chimioterapie).

Persoanele fizice pot face donații directe în contul în lei RO08RNCB0074123333860001, deschis la BCR pe numele soțului, Dan Stefanescu.

Pentru cei din străinatate este disponibil un cont paypal https://www.paypal.me/SandoraSan.

Firmele pot încheia contracte de sponsorizare și efectua plata pâna la 31.03.2021 și redirecționa 20% din impozitul pe profit.

Avem rugămintea să comunicați prin sms sau whatsapp nr. de contract și numele societății către soțul Sandrei (0724.507.728).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.