Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/International

Norwegian Cruise Line reia croazierele pentru „pasagerii vaccinați” – International

Norwegian Cruise Line reia croazierele pentru „pasagerii vaccinați” – International

Compania de nave de croazieră Norwegian Cruise Line a declarat marți că va relua croazierele pe 25 iulie pentru „pasagerii complet vaccinați” după „mai bine de un an de suspendare” din cauza pandemiei, potrivit AFP.

Compania americană își va relua croazierele treptat cu 3 nave din cele 17 care alcătuiesc flota sa, pe noi rute în Grecia și Caraibe, potrivit unui comunicat de presă.

„Toți pasagerii care se îmbarcă în croaziere până pe 31 octombrie 2021 trebuie să fie complet vaccinați și testați înainte de îmbarcare”, a declarat Harry Sommer, CEO al companiei în acest comunicat de presă.

În plus față de vaccinările și verificările necesare pasagerilor și echipajului, compania promite un sistem de filtrare, măsuri de „igienizare sporită” și „resurse medicale consolidate” pe bărci, precum și asigurarea că aceste măsuri vor fi extinse la parteneri în timpul escalelor.

Acest protocol este implementat sub egida unui consiliu de sănătate format din șase experți prezidați de un fost comisar al administrației americane pentru alimente și medicamente (FDA), potrivit Norwegian Cruise Line.

“Având în vedere pandemia în continuă evoluție, accelerarea implementării vaccinării și a cunoștințelor științifice, este prematur în acest moment să luăm decizii cu privire la protocoalele noastre de sănătate și siguranță pentru datele ulterioare de îmbarcare începând cu 1 noiembrie 2021”, adaugă CEO-ul.

Norwegian Jad va oferi croaziere de o săptămână în Insulele Grecești începând cu 25 iulie, Norwegian Joy și Norwegian Gem vor oferi croaziere în Caraibe, respectiv din Jamaica începând cu 7 august și din Republica Dominicană până în 15 august.​

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.