Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Esential

Purtarea măștii va fi ultima restricție la care se va renunța. Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare în România – Esential

Purtarea măștii va fi ultima restricție la care se va renunța. Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare în România – Esential

Purtatul măștii va rămâne ultima restricție la care se va renunța, afirmă coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. El susține că este vorba de o măsură de protecție personală care trebuie avută în vedere în fiecare sezon rece, când sunt viroze și gripe.

“Eu cred că la masca de protecție se va renunța ultima oară”, a afirmat Valeriu Gheorghiță, întrebat despre momentul la care se va renunța la masca de protecție.

El a susținut că se va putea renunța la mască atunci când vor fi vaccinați peste 10 milioane de români, când vor fi cazuri sporadice de COVID-19 și când nu vor mai exista variante virale neacoperite de vaccin.

  • “Masca de protecție ne protejază nu doar față de infecția cu SARS-COV-2, ci pentru toate celelalte infecții care se transmit pe cale respiratorie.
  • Cred că este o măsură de protecție personală pe care trebuie să o avem în vedere de aici înainte, în fiecare sezon rece, când vorbim de viroze, când vorbim de sezon de gripă. Trebuie să folosim acest mijloc de protecție personală și de protecție a celor din jurul nostru”, a conchis acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.