Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Coronavirus

Vaccinul anti-Covid Valneva intră în faza a treia a studiilor clinice / Peste 90% dintre participanții la studiile clinice au dezvoltat anticorpi – Coronavirus

Vaccinul anti-Covid Valneva intră în faza a treia a studiilor clinice / Peste 90% dintre participanții la studiile clinice au dezvoltat anticorpi – Coronavirus

Valneva a raportat rezultate pozitive pentru vaccinul său anti-Covid în fazele incipiente ale testelor clinice și a spus că plănuiește să lanseze luna aceasta faza a treia a testelor clinice, relatează Reuters.

Producătorul francez de medicamente, al cărui tehnogie se află în spatele vaccinului său licențiat pentru encefalită japoneză, a testat vaccinul său pe 153 de adulți cu trei niveluri de dozaj (scăzută, medie și mare) cu o vaccinare în două doze la o distanță de trei săptămâni.

Vaccinul, spune Valneva, a fost ”în general sigur și bine tolerat la toate grupurile de doze testate, fără probleme de siguranță identificate de un comitet independent de monitorizare a siguranței datelor”.

Valneva a spus că vaccinul, pentru care compania americană Dynavax furnizează un adjuvant, este, de asemenea, produce o imunizare extrem de puternică, „peste 90% din numărul total al participanților la studiu” dezvoltând niveluri semnificative de anticorpi împotriva proteinei spike a coronavirusului.

“Pe baza datelor evaluate, compania a decis să avanseze cu doza cea mai mare în studiul clinic de fază 3. Vor fi evaluate și alte studii, inclusiv studii de rapel, care implică doze care economisesc antigenul”, a spus Valneva.

Compania a adăugat că lucrează cu autoritățile din Marea Britanie pentru a revizui planurile, inclusiv pentru dezvoltarea și aprovizionarea cu potențiale variante de vaccin.

Valneva a semnat un acord cu Marea Britanie pentru 190 de milioane de doze până în 2025 într-o tranzacție în valoare de până la 1,4 miliarde de euro. Compania este, de asemenea, în discuții cu Uniunea Europeană pentru a-i furniza 60 de milioane de doze.

Compania a declarat că intenționează să prezinte vaccinul spre aprobare în Marea Britanie în toamna acestui an și a spus că discuțiile cu alte organisme de reglementare sunt în curs de desfășurare

Adulții implicați în studiu au avut vârste cuprinse între 18 și 55 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.