Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

VIDEO „Mrs Sri Lanka”, agresată pe scenă de o fostă deținătoare a titlului pe motiv că ar fi divorțată – Showbiz

VIDEO „Mrs Sri Lanka”, agresată pe scenă de o fostă deținătoare a titlului pe motiv că ar fi divorțată – Showbiz

Câştigătoarea celui mai mare concurs de frumuseţe din Sri Lanka a suferit răni la cap după ce o bătaie a izbucnit pe scenă, scriu BBC și News.ro.

Regina frumuseţii Pushpika De Silva a câştigat titlul „Mrs Sri Lanka” în cadrul unei ceremonii difuzate la televizor duminică. Câteva momente mai târziu, câştigătoarea din 2019 a pus mâna pe coroana lui De Silva, pretizând că nu poate primi titlul pentru că este divorţată.

Premiul i-a fost înapoiat lui Pushpika De Silva, după ce organizatorii concursului au confirmat că nu este divorţată. Juraţii au numit-o pe De Silva câştigătoare în 2021 la finala „Mrs Sri Lanka” care a avut loc într-un teatru din Colombo, duminică seară.

Însă câştigătoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocând o regulă a organizatorilor competiţiei care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligând-o pe De Silva să părăsească în lacrimi scena.

Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat că este despărţită, nu divorţată. Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap după incident. De Silva a precizat că va acţiona în judecată pentru felul “nerezonabil şi jignitor” în care a fost tratată.

„Sunt încă o femeie nedivorţată”, a scris ea. „O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!”.

Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC că trofeul va fi returnat marţi lui De Silva.

Citește și:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.