Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

Visul frumos s-a încheiat: Stephen Hendry a ratat calificarea la CM de Snooker – Snooker

Visul frumos s-a încheiat: Stephen Hendry a ratat calificarea la CM de Snooker – Snooker

Revenit după nouă ani de la retragere în sportul profesionist, Stephen Hendry nu și-a putut bucura fanii cu o calificare pe tabloul principal de la CM de snooker, scoțianul fiind învins categoric de chinezul Xu Si, locul 82 în ierarhia mondială.

Asiatiacul și-a respectat statutul de favorit (casele de pariuri asta indicau înainte de startul meciului) și s-a impus cu un categoric 6-1.

Hendry a contat cu adevărat doar în primul frame, unul echilibrat, dar pe care l-a câștigat după ce a reușit și câteva lovituri minunate.

Participarea lui Hendry în calificările pentru turneul de la Crucible a constat în două meciuri: a trecut în runda inaugurală de Jimmy White, iar apoi a fost învins de Xu Si.

Legendarul jucător scoțian atrăgea însă atenția după victoria cu Jimmy White că nu are consistența necesară pentru a trece de calificări (4 tururi) și de a ajunge pe tabloul principal de la Crucible.

Aici poți vedea una dintre loviturile care i-au permis lui Hendry să câștige primul frame al meciului:

Hendry are șapte titluri mondiale în CV: 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 și 1999.

Cum arată ierarhia campionilor mondiali:

1 Stephen Hendry 7 (de alte două ori finalist)
2 Steve Davis 6 (2)
2 Ronnie O’Sullivan 6 (1)
2 Ray Reardon 6 (1)
5 John Higgins 4 (4)
6 Mark Williams 3 (1)
7 John Spencer 3 (1)
7 Mark Selby 3 (1) etc.

Campionatul Mondial de Snooker din 2021 va avea loc în perioada 17 aprilie – 3 mai. Competiția poate fi urmărită în direct pe Eurosport.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.