Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

Cât a fost suspendat Ondrej Kudela, coechipierul lui Nicușor Stanciu, după scandalul de rasism din Europa League – Fotbal

Cât a fost suspendat Ondrej Kudela, coechipierul lui Nicușor Stanciu, după scandalul de rasism din Europa League – Fotbal

Fundaşul ceh Ondrej Kudela, 34 de ani, coechipierul lui Nicuşor Stanciu de la Slavia Praga, a fost suspendat zece meciuri după incidentul de rasism de la meciul cu Glagow Rangers, din Europa League.

Şi mijlocaşul finlandez Glen Kamara, 25 de ani, de la Rangers, cel care a fost ţinta rasismului jucătorului ceh, a primit trei jocuri de suspendare, pentru că a ripostat, lovindu-l pe Kudela pe tunelul care duce la vestiare, după meci, informează News.ro.

“În urma unei investigaţii efectuate de un inspector de etică şi disciplină al UEFA cu privire la incidentele care au avut loc în cadrul meciului din optimile de finală ale UEFA Europa League 2020/21 dintre Rangers FC şi SK Slavia Praga, la 18 martie 2021, şi procedura ulterioară deschisă împotriva lui Ondrej Kudela şi Glen Kamara, Comisia de control, etică şi disciplină a UEFA a luat următoarele decizii:

– Îl suspendă pe jucătorul SK Slavia Praga, Ondrej Kudela, pentru următoarele zece (10) meciuri de competiţiile pentru cluburi şi echipe reprezentative UEFA pentru care altfel ar fi eligibil să joace, pentru comportament rasist, sancţiune care include suspendarea provizorie de un meci efectuată de jucător în timpul partidei din prima etapă a sfertului de finală al UEFA Europa League cu Arsenal FC, din 8 aprilie 2021.

– Îl suspendă pe jucătorul Rangers FC, Glen Kamara, pentru trei (3) meciuri din competiţie de cluburi UEFA pentru care altfel ar fi eligibil să joace, pentru agresarea unui alt jucător”, a precizat UEFA.

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a declarat după meciul cu Slavia Praga, din optimile Europa League, că Glen Kamara i-a spus că a fost ţinta rasismului unuia dintre adversari.

Incidentul menţionat de Gerrard a avut loc spre finalul partidei, când Ondrej Kudela (Slavia) i-a spus ceva lui Kamara acoperindu-şi gura, ceea ce i-a înfuriat pe jucătorii de la Rangers.

“Jucătorul meu îmi spune că i s-au adresat cuvinte rasiste. Şi este dezamăgitor că oamenii lor încearcă să-şi apere jucătorul şi spun că minţim. Sunt nervos. Îl ştiu pe Glen şi am sută la sută încredere în el. Jucătorul Slaviei a cauzat asta şi trebuie să se întâmple ceva rapid, dar nu este de competenţa mea. Depinde de UEFA acum şi sper că nu va ignora situaţia”, a afirmat Steven Gerrard.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.