Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/International

Iulia Navalnîia și-a vizitat soțul pentru prima oară, în închisoare: ”Nu am văzut niciodată pe cineva atât de supt la faţă, însă nu are de gând să cedeze” – International

Iulia Navalnîia și-a vizitat soțul pentru prima oară, în închisoare: ”Nu am văzut niciodată pe cineva atât de supt la faţă, însă nu are de gând să cedeze” – International

Soţia opozantului rus Aleksei Navalnîi, Iulia, şi-a vizitat marţi pentru prima oară soţul în închisoarea unde acesta execută o pedeapsă de doi ani şi jumătate, afirmând că a fost una dintre cele mai faine întâlniri pe care le-a avut vreodată cu cel mai ”mișto tip”. Totuși, într-o postare pe instagram, ea și-a exprimat îngrijorarea față de starea de sănătate a acestuia, afirmând că este foarte slăbit și i se refuză în continuare vizita unui medic.

”O postare despre iubire astăzi. Am ieșit la întâlnire, una dintre cele mai faine din viața mea, cu cel mai mișto tip. M-a invitat într-o cameră de 3/2 mp și am vorbit printr-un perete de sticlă și la telefon. Dar asta nu e așa de important. Este la fel de amuzant ca întotdeauna, deși, e adevărat că vorbește greu și din când în când se întinde pentru a se odihni. (…) Nu am văzut niciodată pe cineva atât de supt la faţă, însă nu are de gând să cedeze”, a scris Navalnîia pe contul ei de Instagram.

”Cântăreşte 76 de kilograme la o înălţime de 1,90. De la întâlnirea mea cu Aleksei sunt şi mai îngrijorată pentru el”, a mai scris Navalnîia.

Postarea este însoţită de o fotografie în care apare Iulia şi, pe fundal, centrul penitenciar numărul 2 din regiunea Vladimir, la circa 100 de kilometri de Moscova.

Iulia Navalnîia s-a referit şi la denunţul pe care soţul ei intenţionează să-l depună împotriva închisorii pentru că a fost împiedicat să citească Coranul, după cum a explicat chiar el pe Twitter. ”Cărţile sunt pentru noi toţi”, a scris Navalnîi, care îşi exprimase dorinţa de a studia cartea sacră a tuturor musulmanilor. Opozantul rus a anunțat pe 31 martie că intră în greva foamei.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.