Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Esential

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani cu prejudiciu de 4,2 milioane de lei la firme care făceau curățenie în spitale – Esential

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani cu prejudiciu de 4,2 milioane de lei la firme care făceau curățenie în spitale – Esential

Mai multe percheziții au loc miercuri într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani cu prejudiciu de 4,2 milioane de lei la firme care făceau curățenie în spitale. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că societățile vizate au prestat servicii de curățenie pentru spitalele Floreasca, Fundeni, Sfântul Ioan și Spitalul de Arși din București.

Poliția Capitalei a anunțat că polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului Tribunalului București, pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 6 mandate de aducere, în București și în județele Ilfov și Călărași, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Conform sursei citate, în perioada 2012- 2014, reprezentanții a patru firme s-ar fi sustras de la plata taxelor și impozitelor, evidențiind contabil și declarând cheltuieli fictive. Societățile în cauză prestau, printre altele, și servicii de curățenie în diverse unități sanitare, precizează Poliția Capitalei.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 4.200.000 de lei.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că societățile vizate au prestat servicii de curățenie pentru spitalele Floreasca, Fundeni, Sfântul Ioan și Spitalul de Arși din București.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.