Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

Samsung spune că va lansa pe 28 aprilie ”cel mai puternic terminal Galaxy”. Presa internațională spune că este vorba despre laptop-uri – IT

Samsung spune că va lansa pe 28 aprilie ”cel mai puternic terminal Galaxy”. Presa internațională spune că este vorba despre laptop-uri – IT

Samsung a anunțat un nou eveniment ”Galaxy Unpacked” și promite că va aduce ”cel mai puternic terminal Galaxy” pe data de 28 aprilie. Presa internațională spune că este puțin probabil să fie vorba de smartphone-uri sau tablete, ci grupul asiatic va prezenta laptop-uri noi, cu Windows 10.

The Verge scrie că este puțin probabil să fie vorba de telefoane noi precum Galaxy Fold 3 sau viitorul Galaxy Note, mai ales că este cam devreme și probabil că aceste telefoane vor fi prezentate la vară.

Ar putea fi vorba de laptop-uri Galaxy Book, mai ales că pe surse au apărut informații că Samsung va lansa modele cu ecrane de 13,3 inci, respectiv 15,6 inci, cu procesoare mai puternice, cu ecrane OLED și cu suport pentru S-Pen.

Engadget scrie că ar putea fi vorba de laptop-uri cu chipste-ul Exynos al Samsung și cu procesor grafic (GPU) de la AMD. Sursele spuneau că un astfel de laptop ar putea ajunge pe piață în Q3 2021.

Samsung a lansat în mai anul trecut în SUA gama de laptop-uri Galaxy Book care dispuneau de procesoare Intel de generația a 10-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.