Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Educatie

Școala online, trecerea la trei trimestre, testarea elevilor cu teste non-invazive pentru COVID / Zece întrebări pentru părinți – Educatie

Școala online, trecerea la trei trimestre, testarea elevilor cu teste non-invazive pentru COVID / Zece întrebări pentru părinți – Educatie

Părinții sunt invitați să își spună opinia despre școala online în pandemie, modificarea structurii anului școlar sau testarea copiilor pentru COVID cu teste din salivă, într-un sondaj inițiat de Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământul Preuniversitar (FNAP).

“În contextul pandemic în care ne aflăm și care a influențat activitățile educative din unitățile de învățământ din întreaga lume, FNAP vă invită să răspundeți la câteva întrebări care vizează percepția dumneavoastră cu privire la impactul imediat și pe termen mediu al acestor activități asupra instruirii elevilor”, argumentează Federația Națională a Asociațiilor de Părinți inițierea acestui sondaj.

Răspunsurile sunt anonime.


Cele zece întrebări:

  • Ce ați observat la copilul dumneavoastră, legat de procesul de învățare, desfășurat până în acest moment?
  • Cum apreciați eficiența activităților de predare-învățare-evaluare desfășurate în mediul online comparativ cu cele desfășurate în sala de clasă?
  • Care sunt îngrijorările legate de activitatea de instruire a copilului dumneavoastră în actualul context pandemic? (alegere multiplă)
  • Credeţi că decizia de continuare a activităților educaționale, în format fizic, acolo unde incidența depășește 3/1000, este benefică din punct de vedere al învățării pentru aceștia? (un singur răspuns posibil)
  • Credeţi că o eventuală decizie legată de prelungirea cu două săptămâni a structurii anului școlar (ţinând cont de competenţele cheie, planurile cadru şi curriculă), ȋncepând cu 2022-2023, este benefică pentru elevi?
  • În ce măsură considerați că modificarea structurii anului școlar, ȋncepând cu 2022-2023, din două semestre în trei trimestre, este o decizie oportună și eficientă?
  • Ați fi de acord cu testarea copilul dumnoavoastră, la revenirea în unitatea de învățământ, cu teste non-invazive (teste rapide-Covid 19, pe bază de salivă)?
  • Cine considerați, din punctul dumneavoastră de vedere, că trebuie să realizeze testarea elevilor în unitățile de învățământ cu teste non-invazive?
  • Considerați că există un raport de cauzalitate între deschiderea unităților de învățământ și creșterea numărului de infectări?
  • Aveţi ȋncredere că în unitatea de ȋnvăţământ ȋn care ȋnvaţă copilul dumneavoastră se respectă regulile de prevenire a răspândirii COVID-19?:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.