Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

USR s-a răzgândit. Ionuţ Moşteanu, val de laude la adresa lui Ludovic Orban: politician flexibil, cu fler, corect faţă de parteneri

USR s-a răzgândit. Ionuţ Moşteanu, val de laude la adresa lui Ludovic Orban: politician flexibil, cu fler, corect faţă de parteneri

Ionuţ Moşteanu a explicat că „nu se poate merge mai departe” cu Florin Cîţu ca premier.

„Eu zic că nu se poate merge mai departe cu Florin Cîţu premier. Şi-a dovedit imaturitatea politică. Are de gestionat o coaliţie de partide care participă la efortul de guvernare şi astăzi a luat o decizie unilaterală, fără nicio consultare. Că era sau nu îndreptăţită, asta e altă discuţie. Vicepremierul Dan Barna a fost pus în faţa faptului împlinit şi asta nu este loial între parteneri”, a declarat Ionuţ Moşteanu la Digi24, în ziua în care premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii le Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă acum Orban a devenit o soluţie, deşi la formarea Guvernului, s-au împotrvit numirii acestuia în funcţia de premier, Moşteanu a explicat că la momentul respectiv s-a discutat despre scenarii.

„În decembrie au fost multe zile de negocieri. Nu a fost o condiţie sau o linie roşie care nu se discută. Au fost nişte scenarii şi din toate scenariile a ieşit câştigător pentru toţi partenerii din coaliţie acest scenariu cu Florin Cîţu premier, un Florin Cîţu în care noi vedeam un om curajos, care chiar vrea să facă reforme.

Normal că reevaluez relaţia mea cu dl Ludovic Orban, pe dânsul l-am văzut mai mult la televizor, nu avusesem o relaţie de lucru, aşa cum am avut în ultimele patru luni. Lucrând zilnic cu dânsul am văzut un politician cu foarte mult fler, flexibil, corect faţă de partenerii cu care lucrează în fiecare zi.

La 4 luni de la momentul decembrie 2020 am această revelaţie. Aşa învăţăm, creştem, cunoaştem mai bine oamenii şi se schimbă părerile în timp. Pe dl Orban îl ştiam de la televizor, nu fusese parlamentar în mandatul anterior. În lunile astea am lucrat cu dânsul, e un partener de drum de nădejde”, a adăugat Moşteanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.