Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Coronavirus

GRAFIC Rata de infectare scade în București și la nivel de țară / 10 județe rămân în zona roșie – Coronavirus

GRAFIC Rata de infectare scade în București și la nivel de țară / 10 județe rămân în zona roșie – Coronavirus

Rata de infectare cu coronavirus a în București la 5,47 la mia de locuitori (joi era 5,75), iar la media națională a coborât 3,32 (față de 3,44 cu o zi în urmă), potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

În afară de Capitală, în zona roșie din punct de vedere al incidenței Sars-Cov-2 mai sunt 10 județe, cea mai mare incidență fiind raportată în continuare de Ilfov – 6,33.

În zona verde se află cinci județe, cea mai mică rată de infectare fiind raportată de Suceava – 0,84.

Alte 3.264 cazuri noi de coronavirus au fost raportate pentru ultimele 24 de ore, după efectuarea a 36.468 de teste– 24.630 teste RT-PCR și 11.838 teste rapide antigen – ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 8,9%. În ultima zi au fost înregistrate 137 de decese de persoane infectate cu COVID-19, iar la terapie intensivă sunt internate 1.493 de persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.