Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/International

Cazul de canibalism care a îngrozit Spania: A început procesul bărbatului acuzat de uciderea și tranșarea mamei sale – International

Cazul de canibalism care a îngrozit Spania: A început procesul bărbatului acuzat de uciderea și tranșarea mamei sale – International

În Spania a început procesul unui bărbat acuzat de uciderea mamei sale, tranșarea trupului ei și consumarea rămășițelor femeii, relatează BBC.

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat în 2019 după ce poliția a fost chemată la locuința femeii de către un prieten îngrijorat al acesteia. Ofițerii au declarat că au găsit bucăți ale trupului acesteia împrăștiate în apartament, unele dintre ele fiind păstrate în recipiente din plastic.

Acuzatul a declarat inițial în fața instanței că nu își amintește fapta. Presa spaniolă scrie că acesta ar suferi de o tulburare de personalitate și ar fi fost un consumator regulat de droguri înainte de arestarea sa.

Bărbatul ar fi fost cunoscut poliției datorită unor acte de violență împotriva mamei sale, María Soledad Gómez, care ceruse un ordin de restricție împotriva lui.

Polițiștii ajunși la apartamentul femeii au descris o scenă macabră în fața instanței, afirmând că o parte a rămășițelor femeii erau în procesul de a fi gătite când au ajuns la apartamentul acesteia din Madrid în februarie 2019, potrivit ziarului El Mundo.

Acuzatul, în vârstă de 26 de ani la momentul comiterii faptei, a mărturisit ulterior că și-a strangulat mama și că ocazional a mâncat părți ale corpului ei.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.