Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

CM Snooker: Meci de gală în optimi la Crucible – Reeditarea finalei Mondialului din 2018 – Snooker

CM Snooker: Meci de gală în optimi la Crucible – Reeditarea finalei Mondialului din 2018 – Snooker

Campionatul Mondial de Snooker din 2021 ne propune un duel de gală încă din faza optimilor, un meci care este sinonim cu reeditarea marii finale de la Crucible din 2018.

Mark Williams și John Higgins se vor duela pentru o calificare în sferturile de la Campionatul Mondial de Snooker. La turneul final din 2018, galezul a avut câștig de cauză, scor 18-16.

Ce spune Williams

“Abia aștept să joc împotriva lui John Higgins. Nici nu mai știu de câte ori ne-am duelat, am avut multe partide bune aici (n.r. la Crucible). A fost mult echilibru, l-am învins, m-a învins și el pe mine.

Finala pe care am jucat-o cu el (n.r. 2019) a fost probabil cel mai bun meci din viața mea datorită standardului foarte ridicat, a atmosferei și a finalului dramatic. Vă garantez că nu îmi este frică” – Mark Williams.

Condus la un moment dat cu 7-4 de Tian Pengfei, John Higgins a reușit să revină fantastic și să se califice în optimile de la Crucible.

Scoțianul a bifat șase frame-uri la rând, iar acum îl va avea de înfruntat pe unul dintre vechii săi rivali, component al “generației 92”.

De știut:

  • John Higgins a câștigat ultimele trei meciuri directe cu Mark Williams.
  • Higgins are 1143 de victorii în carieră, iar Williams are 1059.
  • Ambii sunt jucători profesioniști de 29 de ani.
  • Break-uri maxime (147) reușite: 10 Higgins vs 2 Williams
  • Bani adunați din snooker: £8.769.869 Higgins vs £6.620.914 Williams.
  • Meciuri directe: 35-22 pentru Higgins.
Campionatul Mondial de snooker se desfășoară între 17 aprilie și 3 mai la Sheffield. Organizatorii vor permite treptat prezența spectatorilor în tribune, urmând ca la marea finală Crucible să funcționeze la o capacitate de 100%.

Meciurile de la CM snooker sunt în direct pe Eurosport.

Numărul fanilor prezenți la Crucible va crește treptat, odată cu înaintarea în competiție:

Turul I: Incinta va fi ocupată la 33% din capacitate.

Turul II: 50% din capacitate.

Sferturi și semifinale: 75% din capacitate.

Finala: 100% din capacitate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.