Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

Florin Cîțu: Nu este adevărat că PNRR a fost refuzat, cred că este vorba despre o remodelare – EuROfonduri

Florin Cîțu: Nu este adevărat că PNRR a fost refuzat, cred că este vorba despre o remodelare – EuROfonduri

Premierul Florin Cîțu neagă informația potrivit căreia Comisia Europeană a respins Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Potrivit premierului, este nevoie de o remodelare a planului pentru a intra în tiparele pe care le ia în calcul Comisia Europeană.

“Eu nu aş spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, pentru că nu este adevărat, nu are cum să se întâmple acest lucru, cred că este vorba de a remodela ce avem noi în planul nostru de redresare şi rezilienţă, pentru a intra exact în tiparele pe care le ia în calcul Comisia Europeană. Deci, nu văd aici nicio problemă”, a spus Cîțu.

Acesta a precizat că ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a fost săptămâna trecută la Bruxelles pentru negocieri. “Noi am prezentat un plan, Comisia Europeană a venit cu comentarii, noi revenim cu aceste comentarii”, a precizat premierul.

România a primit observații de la Comisia Europeană la proiectul Planului Național de Redresare și Reziliență, negociem pe această temă, a declarat miercuri Cristian Ghinea, ministrul investițiilor și proiectelor europene, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că a convocat pentru luni o ședință pe această temă, iar vicepremierul Dan Barna a spus că Bruxellesul ne-a transmis că nu dorește să dea bani pentru anumite componente, precum irigațiile.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.