Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Esential

Iohannis: Nu supraevaluați data de 1 iunie. Nu va fi o relaxare totală a restricțiilor – Esential

Iohannis: Nu supraevaluați data de 1 iunie. Nu va fi o relaxare totală a restricțiilor – Esential

Data de 1 iunie – de la care Guvernul a anunțat că vor fi ridicate restricții și se va reveni la normalitate – nu trebuie supraevaluată, avertizează președintele Klaus Iohannis.

  • “1 iunie este o dată pe care vă rog să nu o supraevaluaţi. Este data la care guvernul va prezenta evaluările pentru posibila relaxare. Să nu credem din greşeală că 1 iunie este data de relaxare totală. Nu va fi.
  • Însă eu sunt foarte optimist şi cred că în cursul verii vom ajunge acolo. Evident că până atunci mai sunt atâtea săptămâni în care evaluăm mersul pandemiei, dacă numărul de infectări scade foarte mult, dacă numărul de persoane grav bolnave scade foarte mult”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a făcut aceste declarații joi, întrebat dacă de la 1 iunie se va renunța la purtarea măștii, la mare, după cum anunța ministrul de Interne.

Premierul Florin Cîțu anunța încă de la începutul lunii aprilie că “revenirea la normalitate” va începe în România cu data de 1 iunie, când multe dintre restricții vor fi relaxate.

Joi, de la ora 16.00, are loc o ședință a “Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate”. “Comitetul are ca scop stabilirea, coordonarea şi monitorizarea aplicării măsurilor pentru pregătirea revenirii României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19”, prevede decizia de înfiinţare publicată în Monitorul Oficial.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.