Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Politic

Adrian Wiener (USR-PLUS): Biserica ar trebui să aibă un rol mult mai activ în campania de vaccinare – Politic

Adrian Wiener (USR-PLUS): Biserica ar trebui să aibă un rol mult mai activ în campania de vaccinare – Politic

Biserica Ortodoxă Română (BOR) ar trebui să fie mai activă în campania de vaccinare anti-Covid-19, pentru că este vorba de o problemă de securitate națională, a declarat la RFI vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților Adrian Wiener (USR-PLUS).

”Biserica Ortodoxă Română eu cred că ar trebui să aibă un rol mult mai activ aici. Este vorba de o problemă de securitate națională, de bunăstare a acestui popor, care are foarte multe implicații nu doar în sănătatea publică, ci și în economie și care nu poate să fie străină Bisericii Ortodoxe Române, este un proces foarte important prin care acest popor trece”, a spus deputaul USR-PLUS.

El crede că ar trebui făcut un transfer de credibilitate dinspre BOR spre campania de vaccinare: “Preoții în principiu, foarte mulți dintre ei fac deja informal acest lucru. Din ce știu, se vorbește, este o temă de discuție în proximitatea bisericilor, dar cred că poate fi făcută și formal, pe o scară mult mai largă și oficial. Cred că ar trebui să participe la campania de informare, prin discurs public, prin înmânarea unor mici broșuri cu informații elementare legate de vaccinare. Cred că ar trebui ca transferul acesta de credibilitate să fie făcut în acest proces foarte-foarte important”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.