Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

Autostrada A0 Nord: Turcii de la Nurol, câștigători pe un tronson de 17,5 km – Infrastructura_Articole

Autostrada A0 Nord: Turcii de la Nurol, câștigători pe un tronson de 17,5 km – Infrastructura_Articole

Compania din Turcia NUROL INSAAT VE TICARET A.S. va construi 17,5 km din autostrada de centură A0 Nord a Capitalei pentru circa 747 de milioane de lei. Nurol a mai fost desemnat câștigător pe același tronson în iunie anul trecut, dar în urma contestațiilor depuse CNAIR a reevaluat ofertele. Contractul, dacă va fi semnat, va avea termen 12 luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuție.

„Durata contractului este de 34 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 22 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție ofertată este de 10 ani. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea si avizarea contractului”, anunță CNAIR.

Lotul 1 din A0 Nord începe din apropierea intersecției cu A1 în zona satului Bâcu și continuă până la intersecția cu DN1 la nord de Otopeni. Tronsonul include trei noduri rutiere, două parcări de lungă durată și cel puțin șapte pasaje peste drumuri și căi ferate, plus alte podețe și structuri pe parcurs.

La această licitație valoarea estimată a fost de circa 842 de milioane de lei, circa 175 mil euro, și au fost depuse 11 oferte, mai mulți constructori din Turcia și din China arătându-se interesați.

În iunie anul trecut Nurol a fost declarată cîștigătoare, dar ulterior decizia a fost întoarsă în urma contestațiilor.

Nurol mai are deja un contract semnat cu CNAIR pentru circa 14 km din autostrada Transilvania întrer Nușfalău și Suplacu de Barcău.

CITEȘTE ȘI:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.