Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Esential

Peste 1.000 de posturi de poliţie din România încă au WC-ul în fundul curţii – Esential

Peste 1.000 de posturi de poliţie din România încă au WC-ul în fundul curţii – Esential

Peste 1.000 de posturi de poliţie din România încă au toaleta în fundul curţii, potrivit ministrului de Interne, Lucian Bode.

  • “Aşa cum aţi văzut în construcţia bugetară pentru anul 2021 am ţinut cont de aceste vulnerabilităţi, eu le numesc vulnerabilităţi ale sistemului de ordine publică faptul că avem în continuare peste 1.000 de posturi de poliţie cu toaleta în fundul curţii. Este o vulnerabilitate pentru Poliţia Română”, a declarat Lucian Bode, vineri, în judeţul Botoşani, unde au fost inaugurate două sedii de Poliţie, la Dorohoi şi Săveni.

El a spus că fondurile alocate pentru programul anual de investiţii au fost majorate cu 75% în acest an, de la 84 de milioane de lei la 150 de milioane de lei, pentru reabilitarea sediilor inspectoratelor de poliţie şi a posturilor de poliţie și pentru dotarea acestora.

Bode a cerut Poliției mai multă implicare în planificarea şi derularea unor astfel de investiţii, astfel încât pe lângă banii de la bugetul de stat să fie folosite și fonduri europene.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.