Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/International

Serviciul de spionaj britanic MI5 și-a făcut cont de Instagram: Între îngeri și bărbați sexy, după chipul și asemănarea lui James Bond – International

Serviciul de spionaj britanic MI5 și-a făcut cont de Instagram: Între îngeri și bărbați sexy, după chipul și asemănarea lui James Bond – International

MI5, serviciul de spoinaj britanic, și-a deschis un cont oficial pe Instragam, devenind astfel ultimul serviciu de informații dintre cele celebre care-și încearcă norocul pe o astfel de platformă socială, relatează New York Times. Scopul nu este acela de a obține cât mai multe ”like-uri”, ci de a apela la o nouă abordare, mai atractivă, pentru potențiali viitori angajați.

Luați în calcul specificul Instagram, regatul iubitorilor de selfie în vacanță, al pozelor cu mâncare sau cu prietenii. Acum adăugați aura de mister a legendarului serviciu secret britanic MI5 și adăugați imaginea unor bărbați sexy, îmbrăcați în smoching, savurând un pahar cu martini. Așa-i că pare o combinație demnă de raiul influencerilor? Ei bine, nu asta e ținta.

MI5 s-a alăturat oficial milioanelor de utilizatori de Instagram, agenția sperând că în feul acesta va spulbera o serie de mituri despre arta spionajului și va reuși să explice istoria și activitatea sa mai bine pentru cei care au văzut poate prea multe filme cu James Bond, celebrul Agent 007.

”Secretul unui spoionaj de succes? Gândiți-vă la o armată de îngeri. Asta vă va da o perspectivă mai bună asupra fenomentului…”, este primul mesaj postat pe Instagram de spionii britanici. Postarea a strâns aproape 22.000 de aprecieri.

Totuși, directorul serviciului insistă că trebuie să renunțăm la mituri. “Trebuie să depășim clișeele legate de bărbați eleganți care beau martini”, a declarat directorul general al agenției Ken McCallum, într-un editorial publicat în The Telegraph în care anunța decizia de a deschide un cont de Instagram.

Agenția mai speră să treacă astfel la o nouă abordare pentru un public țintă mult mai divers, din punct de vedere socio-econmoic, dar și etnic, depășind eventuale bariere legate de backgroundul cultural.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.