Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Politic

VIDEO Bugetul Iașului, blocat din cauza conflictului Chirica – USR-PLUS. Chirica: USR-PLUS merită tot disprețul acestei nații. Stricați România, Dragnea a fost minciună pe lângă voi – Politic

VIDEO Bugetul Iașului, blocat din cauza conflictului Chirica – USR-PLUS. Chirica: USR-PLUS merită tot disprețul acestei nații. Stricați România, Dragnea a fost minciună pe lângă voi – Politic

Conflictul dintre primarul PNL al Iașiului Mihai Chirica și consilierii USR-PLUS, care au refuzat să voteze proiectul de buget al orașului intră într-o nouă fază: Chirica susține că de luni intră în grevă japoneză și că ar putea declanșa proteste şi sindicatele din instituţiile subordonate primăriei. El a lansat un atac dur la adresa USR-PLUS, susținând că nu au ce căuta la guvernare locală: “Conducătorii USR merită întreg dispreţul acestei națiuni. Pentru mine nu mai există Uniunea Salvați România. Stricați România, sabotați România, sunteți o adunătură de oameni care nu aveți nimic de-a face cu românii”.

Proiectul de buget al municipiului Iaşi a fost respins, joi seară, la capătul unei şedinte tensionate a Consiliului Local, care a durat aproape opt ore. Au votat în favoarea proiectului cei 11 consilieri locali PNL şi doi de la PMP, pentru trecerea bugetului fiind necesare 14 voturi. Reprezentanţii PSD au părăsit sala în momentul votului, în timp ce consilierii USR PLUS s-au abţinut.

Chirica a lansat un atac dur la adresa USR – PLUS, acuzându-i pe consilierii locali că au provocat blocarea bugetului orașului.

  • “Pentru mine, criza de la Iași a devenit o adevărată luptă politică (…) Vorbim despre cinismul și ipocrizia unui partid (USR-PLUS) care a mințit cu nerușinare că vrea binele acestui oraș, a furat peste 24.000 de voturi de la alegătorii Iașiului, mințindu-i, și în cele din urmă i-a trântit de pământ cu un cinism ieșit din comun. Nu voi accepta dialogul cu doamna Cosette Chichirău atâta timp cât sunt primar al municipiului Iași”, a susținut Chirica.

El spune că și-a “avertizat” întreaga conducere politică, de la președintele PNL, până la premier și miniștrii cu care “empatizează” că la Iași nu mai este o bătălie, că și este un adevărat război.

  • “Nu mai accept umilința, așa ceva nu se poate (…) Sindicatele din instituţiile subordonate primăriei ne-au contactat. Vor începe să-şi arate dezaprobarea faţă de ceea ce a făcut USR PLUS (…). Conducătorii USR merită întreg dispreţul acestei națiuni.
  • Pentru mine nu mai există Uniunea Salvați România. Stricați România, sabotați România, sunteți o adunătură de oameni care nu aveți nimic de-a face cu românii.
  • Stimabilă doamnă Cosette Chichirău, să vă fie ruşine!”, a mai susținut primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

El a spus că de luni, alături de colegii săi, va intra în grevă japoneză.

  • “USR-PLUS nu are ce căuta la guvernare locală (…) Este o mizerie ce au făcut (…) Noaptea ca hoţii? Voi sunteţi noptea ca hoţii. Dragnea a fost minciună pe lângă voi. Sunteți mai răi decât Dragnea. Luptaţi pentru justiţie, dar de fapt furaţi în numele justiţiei. Asta vă doriţi. Şi va ieşi la lumină picătură cu picătură din otrava pentru care aţi sădit-o în sufletul poporului român”, a susținut Chirica, pe un ton ridicat.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.