Connect with us

Hi, what are you looking for?

Breaking News

Apple a anunțat un plan de investiții de 430 miliarde dolari pe următorii cinci ani în SUA – IT

Apple a anunțat un plan de investiții de 430 miliarde dolari pe următorii cinci ani în SUA – IT

Apple a anunțat că va investi 430 miliarde dolari în SUA în următorii cinci ani, cu 20% mai mult decât comunicase anterior. Printre investiții se numără și un nou campus în North Carolina unde vor fi create 3.000 de locuri de muncă. Apple a ajuns la o capitalizare record de peste 2.200 miliarde dolari.

Apple spune că va crea 20.000 de noi locuri de muncă în SUA, unde are în prezent 95.000 de angajați. Efectivele companiei au crescut în SUA cu 11.000 în trei ani.

Una dintre investițiile cheie va fi de un miliard de dolari în North Carolina, pentru un campus unde se va lucra în domenii precum machine learning, artificial intelligence și software engineering.

Efectivele din San Diego vor crește cu 5.000 de oameni, iar în Boulder, Colorado, cu 700.

Inițial, Apple avea un plan de investiții de 350 miliarde dolari, dar compania a mers foarte bine și a crescut peste așteptări.

Planul de sute de miliarde va include investiții directe în furnizori, în centre de date, cheltuieli de capital și diverse proiecte, inclusiv zeci de producții pentru Apple TV în 20 de state americane.

Sursa: ABC News

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.