Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Coronavirus

BBC: Apar dovezi din ce în ce mai multe potrivit cărora în India a fost raportat un număr mult mai mic de decese din cauza COVID-19 – Coronavirus

BBC: Apar dovezi din ce în ce mai multe potrivit cărora în India a fost raportat un număr mult mai mic de decese din cauza COVID-19 – Coronavirus

Se adună din ce în ce mai multe dovezi că în India, care se confruntă cu al doilea val al pandemiei de COVID-19, a fost raportat un număr de decese din cauza COVID-19 cu mult mai mic decât numărul real, susține BBC.

Potrivit unui raport realizat în capitala Delhi, numărul cadavrelor ajunse la crematorii este de două ori mai mare decât cifrele anunţate de guvernul indian, care a avut în vedere numai statisticile privind decesele înregistrate în spitale.,c itează Rador.

“Eram obişnuiţi ca în a doua săptămână de la infectare să fie vârful de manifestare al bolii, dar acum situaţia este diferită, boala se manifestă chiar din ziua a treia sau a patra de la infectare. Vin la noi tineri cu sistemele aproape distruse. Bătălia clinică s-a modificat între primul şi al doilea val pandemic”, a declarat medicul cardiolog Kunal Sarkar, vicepreşedinte principal la spitalul Medica din Kolkata.

Referință:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.