Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Esential

De ce nu sunt implicați cântăreții de manele în campania de vaccinare? Oficialii s-au gândit, însă decizia a fost alta – Esential

De ce nu sunt implicați cântăreții de manele în campania de vaccinare? Oficialii s-au gândit, însă decizia a fost alta – Esential

​Șeful Comitetului de vaccinare spune că s-a gândit la implicarea cântăreților de manele în promovarea campaniei de imunizare, însă a ajuns la concluzia că nu trebuie „un cadru organizat, la nivel central”.

Varianta sa: „fiecare, în comunitatea lui, poate să susțină vaccinarea, pentru a reveni cât mai repede la normal”.

„Cu toții ne dorim să scăpăm de restricții, la viața normală, cu toții suntem obosiți. Cred că demersul acesta de comunicare poate fi făcut de toată lumea. Puterea exemplului este importantă. Și în acest fel putem crește numărul persoanelor vaccinate”, a spus marți Valeriu Gheorghiță, într-o conferință de presă.

​Mesajul coordonatorului campaniei de vaccinare este că fiecare dintre noi trebuie să se vaccineze și “nu trebuie să așteptăm ca cel de lângă noi să se vaccineze”. Dacă actualul ritm de vaccinare se menține, la data de 1 iunie vom avea 5 milioane de persoane vaccinate, mai spune el.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.