Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/International

O senatoare din Alaska a primit interdicție pe termen nedeterminat de la o companie aviatică pentru că refuză să poarte regulamentar masca – International

O senatoare din Alaska a primit interdicție pe termen nedeterminat de la o companie aviatică pentru că refuză să poarte regulamentar masca – International

Alaska Airlines n-o mai primește la bordul avioanelor sale pe o senatoare republicană din Eagle River a statului pentru că refuză să respecte regulile privind purtarea măștii în timpul zborurilor.

„I-am notificat senatoarei Lora Reinbold că nu i se mai permite să zboare cu noi din cauza refuzurilor sale repetate de a respecta instrucțiunile personalului cu privire la regulile curente de purtare a măștii”, a declarat într-un email pentru The Anchorage Daily News.

Thompson, purtătorul de cuvânt al companiei aviatice. „Interdicția este în vigoare imediat, până la decizii viitoare. Legile federale impun tuturor călătorilor să poarte permanent o mască peste gură și nas, inclusiv în timpul zborului, în timpul îmbarcării și evacuării, precum și pe întreg parcursul prin aeroport.”

Pe Twitter au apărut scurte înregistrări video în care Reinbold pare a se certa cu angajații aeroportului, care îi spuneau „Nu vă putem îmbarca dacă purtați masca sub nas.”, relatează Fox News.

Cititorii au reacționat imediat: „N-a mai urcat într-un avion de 13 luni?” și „Cât o veți mai tolera până când o veți pune sub interdicție?”.

Interdicția a pus sub semnul incertitudinii prezența lui Reinbold la lucrările care urmau să fie reluate luni ale Senatului din Alaska. Nicio altă companie nu are zboruri regulate între Anchorage, orașul apropiat de Eagle River și Juneau, capitala statului.

Dar Reinbold nu s-a dat bătută și a parcurs calea de peste 1.100 km pe feribot și șosele pentru a fi prezentă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.