Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/Esential

România trimite ajutoare medicale pentru India – concentratoare și butelii de oxigen / India, inclusă pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat – Esential

România trimite ajutoare medicale pentru India – concentratoare și butelii de oxigen / India, inclusă pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat – Esential

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, marți, o hotărâre ce prevede acordarea de asistenţă internaţională, cu titlu gratuit, pentru India, respectiv transferul unor cantităţi de produse de urgenţă medicală necesare în lupta cu pandemia de Covid-19.

Astfel, potrivit Hotărârii 24/2021 a CNSU, a fost aprobat transferul către Ucraina a următoarelor categorii de produse de urgenţă medicală: concentratoare de oxigen de 5 l și 10 l (80 de bucăţi), butelii de oxigen de 40 l (75 de bucăţi) și dispozitive de oxigenoterapie cu debit ridicat (20 de bucăţi).

De asemenea, CNSU a decis includerea Indiei pe „lista galbenă” a țărilor cu risc epidemiologic ridicat, cei care vin din această țară fiind nevoiți să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.