Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate/International

„Space Wars”: Elon Musk continuă războiul cu Jeff Bezos printr-o referință la anatomia masculină – International

„Space Wars”: Elon Musk continuă războiul cu Jeff Bezos printr-o referință la anatomia masculină – International

CEO-ul SpaceX Elon Musk a avut un nou atac voalat la adresa companiei aerospațiale Blue Origin deținute de rivalul său Jeff Bezos în contextul unei lupte dintre cele două companii pentru un contract atribuit de NASA, relatează Insider.

The New York Times a relatat luni că Blue Origin a înaintat o contestație Biroului Guvernamental de Contabilitate al SUA cu privire la decizia NASA de a acorda SpaceX un contract în valoare de 2,9 miliarde de dolari pentru a dezvolta un lander lunar.

CEO-ul Blue Origin Bob Smith a declarat pentru The Times că NASA a greșit în evaluarea ofertelor depuse de compania sa, SpaceX și o a treia firmă, Dynetics.

Musk a răspuns pe Twitter la știre cu o referință nu tocmai subtilă la anatomia masculină, afirmând că: „Nu pot s-o ridice (pe orbită) lol”.

Gluma a făcut aluzie la faptul că Blue Origin nu a reușit încă să lanseze cu succes un zbor orbital cu rachetele sale.

Blue Origin a lansat mai devreme în cursul acestui an sistemul său de rachete suborbitale New Sheperd însă continuă să rămână în urma SpaceX în noua cursă spațială.

Disputa dintre Musk și Bezos a început în urmă cu mai mult de 15 ani când o conversație despre rachete reutilizabile nu a decurs amiabil.

De atunci cei doi miliardari s-au atacat reciproc frecvent cu privire la planurile lor pentru colonizarea spațiului și ocazional au lansat atacuri și la adresa celorlalte afaceri ale lor, Tesla și Amazon.

Citește și:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Business

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat.

World

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum.

Business

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Politics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.