StireNoua.ro

Cheloo, ironizat în emisiunea “iUmor” pentru lipsa unui nou album

În ediția emisiunii de umor “iUmor” din 11 decembrie 2021, cântărețul Cheloo a fost ironizat pentru faptul că nu a mai lansat un album muzical în ultimul timp. Acest lucru a stârnit reacții controversate în rândul fanilor săi, dar și în mediul online.

În cadrul emisiunii, jurații au comentat faptul că Cheloo nu a mai lansat un album de mai mult timp și au făcut glume pe seama acestui aspect. Aceasta nu este prima dată când Cheloo este ironizat în cadrul emisiunii “iUmor”, fiind prezent în juriu încă din 2018.

Pe rețelele de socializare, au apărut numeroase comentarii din partea fanilor cântărețului, unii dintre aceștia luând apărarea sa, în timp ce alții au susținut că a făcut prea puține lucruri în ultimii ani. În plus, unii au spus că Cheloo a devenit “prea serios” și că îi lipsește umorul.

În ultimii ani, Cheloo s-a concentrat mai mult pe activitatea de producător muzical și pe colaborări cu alți artiști, decât pe propriile sale lansări de albume. Cu toate acestea, este unul dintre cei mai apreciați artiști de rap din România și are o bază de fani destul de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stay Connected
Latest Posts